zaterdag 28 januari 2012

Cupcake

Hallo allemaal
Gisteren kreeg ik weer de nieuwe HJ door de bus, ik heb een abonnement via een webwinkel en das wel zo makkelijk als je in een dorp woont waar ze geen hobbywinkel hebben. We hebben wel elke dinsdag markt en daar staat wel een kraam met hobby en fornituren maar je zult het net zien dan moet die hem nog krijgen en dan kan ik nog een hele week wachten. Gelijk door het HJ heen gaan bladeren natuurlijk kijken wat er instaat en toen kwam ik dit tegen.



Het is een patroon van Els de Borst en ik moest nog wat maken voor onze buurtvereniging als prijsje voor bij een kwis die we gaan doen. Dus vandaag naar de action en 4 microvezeldoekjes van €0,44 elk gehaald en aan de slag. Ben zo enthousiast dat ik er nog 1 ga maken maar dat moet komende week maar even want gisteren belde manlief dat die het weekend door moet werken en pas donderdag thuis komt, tja balen natuurlijk onze dochter van streek want dan ziet ze papa 2 week niet. Toen hebben we besproken dat we morgen een dag mee gaan aan boord van de baggerboot en wie weet zien we dan nog wel zeehondjes op het wad, straks nog wat dingen pakken want er moet natuurlijk wel wat mee ook voor manlief wat schone kleding.



Groetjes Mirjan

2 opmerkingen:

  1. wat gaaf mirjan ! zat er ook aan te kijken maar heb de stap toch maar niet gewaagd om deze crea te maken, maar jij hebt er echt een eyecatcher van gemaakt !

    BeantwoordenVerwijderen