vrijdag 8 juli 2011

Bruidstaart

Hallo allemaal,
Het is alweer even geleden maar er zijn een aantal op de hoogte van de oorzaak. Ik heb namelijk al enige tijd last van mijn schouder/arm en loop hiervoor in het ziekenhuis. Ik heb behoorlijke pijnen aan de schouder/arm waardoor het knutselen wat minder is maar ondanks alles gaan we wel verder want het geeft ook ontspanning.
Toen we enige tijd geleden hoorden dat een neef van ons gaat trouwen in augustus ben ik ook gaan zoeken naar een leuk kado, natuurlijk iets zelf gemaakt. Na lang zoeken kwam ik een bruidstaart tegen van doosjes die je wel bij de xenos kan kopen. Heb goed gekeken hoe het een en ander in elkaar gezet is en ben toen aan de slag gegaan en zie hier mijn resultaat.Ik vind hem zeer geslaagd en wij hebben in augustus een leuk kado. Het spreek vanzelf dat je in de doosjes leuke kleine kado's kunt verstoppen maar je kunt ook een envelop met inhoud verstoppen in 1 van de doosjes.
Hier nog even een close-up van de top van de taart.


Groetjes Mirjan

4 opmerkingen:

 1. hoi mirjan vind je taart helemaal top ! gtjs renate

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hoi,
  Ik kwam jou net tegen op de blog van Marianne Design en oh oh ik ben zo nieuwsgierig dat ik maar eens kom kijken, je hebt een geweldig mooie blog,met goede inspiratie voor mij waar ik altijd iets mee kan doen.
  Ik ben dan ook volger geworden en zou het leuk vinden als je een tegen bezoekje wilt brengen en misschien volger bij mij wilt worden.
  Groetjes van Anja / Scrappingann

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om mijn creatie bij iemand in de remake te zien!!!! De taart is heel mooi geworden!!! Wat een klus hè , maar het resultaat is er zeker naar....

  Groetjes marjolein

  Marjoleincreatief.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen